Nigeria immigration immigration lawyers in nigeria. تعدادی از گزینه های ویزا وجود دارد برای افراد به دنبال دیدار نیجریه که آیا به کار, ایجاد یک کسب و کار جدید, و یا برای اجرای یک کسب و کار موجود. نیجریه ارائه می دهد چهار (4) گزینه های ویزا برای کسب و کار مردم را به شرح زیر: ویزا در هنگام ورود (صدای آمریکا)

مقررات مهاجرتی نیجریه

مقررات مهاجرت نیجریه برای سرمایه گذاران خارجی و شرکت های دریایی

تعدادی از گزینه های ویزا وجود دارد برای افراد به دنبال دیدار نیجریه که آیا به کار, ایجاد یک کسب و کار جدید, و یا برای اجرای یک کسب و کار موجود. نیجریه ارائه می دهد چهار (4) گزینه های ویزا برای کسب و کار مردم را به شرح زیر:
  • ویزا در هنگام ورود (صدای آمریکا)
  • ویزا کسب و کار
  • موضوع به منظم (STR) ویزا
  • اجازه کار موقت (TWP)

1. VISA ON ARRIVAL:

چه کسی واجد شرایط?

اداره مهاجرت نیجریه ویزا بر روی برنامه ورود دسترس به اغلب سفر افراد کسب و کار از پست بین المللی است; مدیران شرکت های چند ملیتی; اعضای هیئت دولت; دارندگان سازمان ملل متحد, اتحادیه آفریقا, و یا عابران بی بند و اکوواس; دارندگان اسناد دیگر سفر رسمی سازمانهای بین المللی دیگر به رسمیت شناخته شده که قصد بازدید از نیجریه, و که نیاز به ویزا به بازدید نیجریه اما ممکن است قادر به دست آوردن ویزا در ماموریت نیجریه / سفارتخانه ها در کشورهای محل اقامت خود را به دلیل عدم وجود یک ماموریت نیجریه در این کشورها و یا مقتضیات سفر کسب و کار فوری.

نحوه درخواست برای ویزا در هنگام ورود

برای درخواست صدای آمریکا, شما نیاز به ویزا در هنگام ورود تصویب نامه. دو روش برای به دست آوردن صدای آمریکا تصویب نامه وجود دارد. شما ممکن است از طریق ایمیل و یا از طریق نماینده خود در نیجریه.

· Applying through Email

متقاضی یا نماینده وی خواهد شد به درخواست از طریق ایمیل به حسابرسی عمومی مهاجرت در ارسال oa@nigeriaimmigration.gov.ng; تجهیز جزئیات زیر: نام متقاضی, ملیت متقاضی, شماره گذرنامه متقاضی, هدف از دیدار, تاریخ پیشنهادی سایت بازدید, پورت پیشنهاد ورود, برنامه سفر پرواز, رسیدگی در نیجریه و یا رزرو هتل. مدارک زیر نیاز به همراه نرم افزار: کپی از صفحه اطلاعات گذرنامه و کپی از هواپیمایی رزرو بلیط بازگشت.

· Applying through your representative in Nigeria

نماینده متقاضی (شرکای تجاری, نماینده شرکت, / پروتکل افسر رابط, و غیره.) ممکن است درخواست رسمی برای گرفتن ویزا در تصویب رسیدن به مقصد از طرف متقاضی با ارسال یک درخواست به حسابرسی عمومی مهاجرت فایل, ارائه جزئیات زیر: نام متقاضی, ملیت متقاضی, شماره گذرنامه متقاضی, هدف از دیدار, تاریخ پیشنهادی سایت بازدید, پورت پیشنهاد ورود, هواپیمایی پیشنهاد, برنامه سفر پرواز, آدرس در نیجریه, آدرس ایمیل بازدید کننده, پذیرش مسئولیت مهاجرت. مدارک زیر باید به برنامه ضمیمه: کپی از صفحه اطلاعات گذرنامه متقاضی و کپی از هواپیمایی رزرو بلیط بازگشت.
پرداخت برای نیجریه هزینه های ویزا مهاجرت باید به صورت آنلاین از طریق وب سایت NIS در ساخته شده است www.immigration.gov.ng. پرداخت آنلاین موفق است تایید نمی. متقاضی باید: ویزا در هنگام ورود تصویب نامه، قبل از اقدام به دریافت نیجریه. جدول زمانی برای پردازش نرم افزار و صدور تصویب نامه است 48 ساعت ها (2 روزهای کاری). ویزا تصویب نامه (نامه ویزا از پیش تایید شده) برای آن معتبر است 14 روز از تاریخ صدور. متقاضی باید به محض ورود در بندر ورودی, اقدام به میز علامت 'ویزا در هنگام ورود برای صدور روادید ورود.

مورد نیاز برای صدور ویزا در هنگام ورود در نقطه ورود

· Evidence of online payment of Visa fee
· Valid Passport with a minimum of six months validity
· Return ticket
· Two recent passport sized photographs

2. BUSINESS VISA

چه کسی واجد شرایط?

همانطور که در مقررات مهاجرتی نیجریه, ویزا کسب و کار به مسافران خارجی که مایل به بازدید نیجریه به منظور نشست در دسترس است, کنفرانس, سمینار, مذاکره قرارداد, بازار یابی, حراجی, توزیع خرید کالا نیجریه, نمایشگاه تجاری, مصاحبه های کاری, آموزش از نیجریه (خدمات بشردوستانه), اورژانس / امدادرسانی, خدمه, کارکنان سازمان های غیر دولتی, کارکنان غیردولتی بین المللی،, محققان, کنسرت های موسیقی.

مورد نیاز برای صدور ویزا کسب و کار

· Passport valid for at least 6 ماه با حداقل 2 صفحات ویزا خالی برای تایید
· Two (2) recent passport-sized (35/40میلی متر) عکس
· Return ticket
· Evidence of hotel reservation/host address in Nigeria
· Evidence of sufficient funds
· Evidence of online payment for visa fee
· 2 گذرنامه عکس اندازه به اتمام ویزا فرم IMM22

چگونه به درخواست برای ویزا کسب و کار

درخواست برای و کسب و کار آنلاین از طریق وب سایت از سرویس نیجریه مهاجرت در ساخته شده است www.immigration.gov.ng . فرم های تکمیل شده به به سفارت / بالا کمیسیون / کنسولگری نیجریه و یا در تعیین مرکز روادید کاربرد ارائه شود. متقاضی ممکن است برای مصاحبه در صورت لزوم دعوت. گاهشمار برای تصویب است 2 - 3 روزهای کاری از دریافت درخواست.

اعتبار

اعتبار اقامت با ویزا کسب و کار است 90 روزها (تمدید نمی) و می تواند استفاده شود برای به دست آوردن اشتغال.

3. SUBJECT TO REGULARIZATION (STR) VISA

چه کسی واجد شرایط?

STR VISA در دسترس کارمندان خارج از کشور از شرکت ها و وابستگان آنها است, مقامات فنی خارج از کشور از ماموریت, دانش آموزان خارجی, مبلغان / روحانیون و وابستگان آنها, پژوهشگر, کارمندان خارجی از سازمان های غیر دولتی (سازمان های غیر دولتی) و وابستگان آنها, کارمندان خارجی از سازمان های غیر دولتی بین المللی (های غیردولتی بین المللی) و وابستگان آنها, مقامات دولتی و وابستگان آنها, مهاجران کار گرفته شده توسط شرکت های فعال در مناطق آزاد و وابستگان آنها مهاجران توسط افراد شاغل, بدن شرکت ها و یا دولت (به عنوان مثال. را به اشتغال در نیجریه).

مورد نیاز برای صدور ویزا STR

برای مدیران:

· Formal application for STR Visa from the Employer/Institution accepting
· Valid Passport with a minimum of 6 ماه اعتبار و حداقل 2 صفحات خالی برای تایید ویزا
· Two (2) گذرنامه عکس اندازه (35/40میلی متر) گرفته شده در آخرین 6 ماه بر روی زمینه سفید
· Duly completed Visa Form IMM22
· Evidence of Immigration Responsibility
· Letters of Offer of Appointment and Acceptance of Offer
· Educational qualifications and Curriculum Vitae
· Extract of Board Resolution, قابل اجرا به مدیران اجرائی, MDS و استاد بزرگ از شرکت ها
· Expatriate Quota Approval, قابل اجرا به کارکنان شرکت
· Evidence of online payment for visa fee.
مهاجران از شرکت های فعال در مناطق آزاد, دانش آموزان خارجی, مقامات فنی خارج از کشور از ماموریت, مهاجران از سازمان های غیر دولتی بین المللی (های غیردولتی بین المللی) و مقامات دولتی از خارج از کشور تصویب سهمیه معاف.

برای وابستگان:

· Evidence of Regularization of Principal
· Marriage Certificate of Spouse
· Birth certificate for children confirming nexus.

نحوه درخواست برای ویزا STR

نرم افزار برای موضوع به منظم ویزا ممکن است به صورت آنلاین با استفاده از فرم IMM22 با پرداخت هزینه مناسب از طریق ساخته شده www.immigration.gov.ng. اسناد چاپ شده است به به کمیسیون سفارت / بالا ارائه شود / کنسولگری نیجریه که در آن متقاضی ساکن است, و یا در تعیین مرکز روادید کاربرد (در آن قابل اجرا). پرداخت آنلاین موفق است با این حال, تایید برای STR نیست. زمان بندی برای تأیید درخواست حداکثر هفت است (7) روز از دریافت نرم افزار.

4. TEMPORARY WORK PERMIT (TWP)

چه کسی واجد شرایط?

افراد واجد شرایط برای TWP اعمال می کارشناسان دعوت شده توسط بدن شرکت به ارائه خدمات تخصصی ماهر, مانند پس از نصب فروش, راه اندازی, ارتقاء, نگهداری, تعمیرات ماشین آلات و تجهیزات, آموزش, ظرفیت سازی برای کارکنان نیجریه, حسابرسی ماشین آلات / تجهیزات و مدارک مالی

مورد نیاز برای صدور اجازه کار موقت (TWP)

· ویزا تصویب نامه (نامه ویزا از پیش تایید شده) معتبر برای 90 روز از تاریخ صدور
· Passport with not less than 6 ماه اعتبار و حداقل 2 صفحات خالی برای تایید ویزا
· Two (2) گذرنامه عکس اندازه (35/40میلی متر) بر روی زمینه سفید گرفته شده در آخرین 6 ماه ها
· Duly completed Visa Form IMM22
· Evidence of payment of Visa fee
· Confirmed Airline Return ticket
· Acceptance of IR (مسئولیت مهاجرت) توسط سازمان دعوت و یا فردی. مسئولیت مهاجرت شامل اما نه محدود به: محل اقامت / تغذیه; حمل و نقل; و اگر لازم باشد هزینه بازگشت به وطن یا اخراج
· Obtainable only from the office of the Comptroller General of Immigration in the Nigeria Immigration Service.

نحوه درخواست برای ویزا TWP

نرم افزار برای کار موقت اجازه به حسابرسی عمومی مهاجرت توسط بدن شرکت های بزرگ در نیجریه به نمایندگی از متقاضی ساخته شده. جزئیات متقاضی به مبله. این برنامه باید به اسناد زیر را پیوست: نمایه شرکت, گواهی ثبت, CAC فرم 2 & 7 (نشان دادن سرمایه این شرکت کمتر از N10 میلیون), کپی از صفحه داده گذرنامه خارج از کشور است, شواهدی از قرارداد موجود و یا خرید / واردات ماشین آلات یا تجهیزات, هر سند دیگر مربوط.
نرم افزار برای TWP می توان از طریق ایمیل در ارسال oa@nigeriaimmigration.gov.ng or at the Mission receiving the application, پرداخت هزینه ویزا قابل اجرا از طریق است www.immigration.gov.ng. گاهشمار برای تصویب CGI را حداکثر دو است (2) روز کاری از دریافت درخواست.
اعتبار
اعتبار اقامت با TWP است 90 روزها.

مشارکت خارجی در نیجریه: نیاز به مجوز کسب و کار و سهمیه بندی خارج از کشور

به عنوان بخشی از مقررات مهاجرت نیجریه, سرمایه گذاران خارجی و شرکت های دریایی انجام کسب و کار و یا به دنبال ایجاد در نیجریه باید کسب و کار اجازه و در خارج از کشور سهمیه از وزیر کشور به دست آوردن. کارگران مهاجر انجام اجازه کار نیاز نیست, اما آنها باقی می ماند به نیازهای سهمیه شرکت کارفرمای خود نیاز به آنها را برای به دست آوردن اجازه اقامت اجازه می دهد که وجوه ارسالی حقوق و دستمزد در خارج از کشور.
Lex Artifex, LLP. می تواند سرمایه گذاران خارج از کشور و شرکت های خارجی برای به دست آوردن مجوز کسب و کار و یا سهمیه مهاجر از خدمات مهاجرت نیجریه کمک. پرسنل خارج از کشور انجام اجازه کار نیاز نیست, اما آنها باقی می ماند به نیازهای سهمیه شرکت کارفرمای خود نیاز به آنها را برای به دست آوردن اجازه اقامت که وجوه ارسالی درآمد اجازه می دهد در خارج از کشور.

باید خواند شود: 7 راه ما کمک به شرکت در خارج از کشور و سرمایه گذاران دریایی برای باز کردن در نیجریه

اجازه کسب و کار مجوز بهره برداری از یک کسب و کار با سرمایه خارجی است یا به عنوان یک شرکت مادر یا یک شرکت تابعه از یک شرکت خارجی.
سهمیه خارج از کشور یک مجوز به یک شرکت به استخدام مهاجران فردی به طور خاص طراحی کار مورد تایید, و همچنین تعیین طول مدت مجاز مانند اشتغال. سهمیه خارج از کشور به شکل اساس مجوز کار برای افراد خارج از کشور (کسانی که صلاحیت باید معیارهای برای موقعیت سهمیه خاص تاسیس انجام).
اجازه اقامت به یک تبعه خارجی که با استفاده از موضوع به منظم نیجریه دیدار اعطا (STR) ویزا. خارجی مورد نیاز است برای تغییر وضعیت خود را از یک بازدید کننده به ساکن با به دست آوردن اجازه اقامت. اجازه اقامت دوره اعتبار از دو سال و قابل تمدید است. با این حال, یک تبعه خارجی که حداقل سالانه "آستانه سرمایه وارد شده است” over a period of time may be issued a Permanent Residence Permit in so far as the investment capital is not withdrawn and the foreigner has complied with any other condition prescribed for the issuance of the Permanent Residence Permit.
اکوواس اتباع حق ورود به نیجریه برای یک نود دارند (90) مدت اعتبار روز, و باید با خدمات مهاجرت نیجریه ثبت نام و صادر می شود کارت اقامت به واجد شرایط برای انجام کسب و کار و یا کار در نیجریه.
دو نوع از ویزا وجود دارد که ممکن است داده, بسته به طول مدت اقامت. برای قراردادهای کوتاه مدت در, کارفرما باید درخواست و دریافت اجازه کار موقت, اجازه می دهد که کارکنان به انجام برخی از وظایف خاص. اجازه کار موقت ویزای تک ورودی است, و پس از انقضای 90 روزها. هیچ محدودیت عددی در ویزای کوتاه مدت وجود دارد, و اتباع خارجی که واجد شرایط برای اعطای ویزا ممکن است برای بسیاری از ویزای کوتاه مدت اعمال می شود به عنوان مورد نیاز.
برای تکالیف طولانی مدت, کارفرما نیاز به یک "موضوع به تنظیم" ویزای (STR). برای درخواست STR, کارفرما باید برای اعمال و به دست آوردن سهمیه خارج از کشور. مواضع کشورهای خارج از کشور سهمیه در این شرکت خواهد شد که توسط کارمندان خارجی اشغال. به محض ورود در نیجریه, کارمند نیاز به خود یا ویزا او اعتبار با استفاده از اجازه اقامت.
همسران کارگران مجاز نیز ممکن است در نیجریه کار, ارائه آنها یک کار و اجازه اقامت و همچنین به دست آوردن. نیجریه یک آزمون بازار کار استخدام نمی کند, اگر چه نیجریه محتوا قانون می کند دولت است که کارفرمایان باید یک اولویت برای کارکنان محلی ورزش.

باید خواند شود: چگونه شرکت ها و سرمایه گذاران خارجی می توانند دریایی در نیجریه راه اندازی

تذکر مهم

این اطلاعات در نظر گرفته برای کمک به شما در گرفتن یک خلاصه ای از مقررات مهاجرتی نیجریه برای کسب و کار مردم و شرکت های خارجی که مایل به ایجاد در نیجریه. این اطلاعات به طور کلی می کند نیاز به مشاوره حرفه ای از بین نمی برد و باید به عنوان یک جایگزین برای راهنمایی حقوقی خاص تلقی شود. آیا شما در حال انجام کسب و کار, کار کردن, و یا به دنبال برای قرار در نیجریه به عنوان یک سرمایه گذار خارجی, تاجر در خارج از کشور و یا یک کارگر مهاجر, مهم است که شما به دنبال راهنمایی حقوقی از یک وکیل مهاجرت در مورد نیازهای مهاجرت و انطباق خود را. Lex Artifex, LLP. می تواند به شما کمک. برای شروع, با ما تماس بگیرید +2348187019206, +2348039795959 | پست الکترونیک: lexartifexllp@lexartifexllp.com | سایت اینترنتی: www.lexartifexllp.com.
تجارت سافلکس ARTIFEX LLP است & گروه مشاوره سرمایه گذاری

© کپی رایت هشدار!

اجازه داده می شود تا آزادانه کپی این مقاله تنها به این شرط که LEX ARTIFEX LLP است اشاره شده و بموقع به عنوان نویسنده با استفاده از فرمت زیر تایید شده است: “This article was written by تجارت سافلکس ARTIFEX LLP است & گروه مشاوره سرمایه گذاری. مشاهده مقاله اصلی در http://lexartifexllp.com/nigeria-immigration/". توجه داشته باشید که هر گونه تخلف حق نشر تحت قانون قابل اجرا مجازات شود.

مقررات مهاجرتی نیجریه