Nigeria immigration immigration lawyers in nigeria. ישנן מספר אפשרויות ויזה עבור אנשים המבקשים לבקר בניגריה אם לעבוד, להקים עסק חדש, או לרוץ עסק קיים. ניגריה מציעה ארבעה (4) אפשרויות ויזה לאנשי עסקים כדלקמן: ויזה בהגעה (VOA)

תקנות ההגירה ניגריה

תקנות הגירה בניגריה עבור משקיעים זרים וחברות offshore

ישנן מספר אפשרויות ויזה עבור אנשים המבקשים לבקר בניגריה אם לעבוד, להקים עסק חדש, או לרוץ עסק קיים. ניגריה מציעה ארבעה (4) אפשרויות ויזה לאנשי עסקים כדלקמן:
  • ויזה בהגעה (VOA)
  • ויזת עסקים
  • בכפוף להסדרה (STR) ויזה
  • אישור עבודה זמני (TWP)

1. VISA ON ARRIVAL:

מי זכאי?

שירות הגירת ניגריה הוויזה על תכנית יציאה זמין נסע לעתים קרובות אנשי עסקים בעלי מוניטין הבינלאומי; מנהלים של חברות רבות-לאומיות; חברי משלחות ממשלתיות; מחזיקי האו"ם, האיחוד האפריקאי, או עוברים ושבים laissez ECOWAS; מחזיקי ומסמכי נסיעה רשמיים אחרים של ארגונים בינלאומיים מוכרים אחרים המתכוונים לבקר ניגריה, ומי דורש ויזה לבקר ניגריה אך לא אוכל לקבל אשרה בנציגויות הניגריות / שגרירויות במדינות מגוריהם בשל העדר שליחות ניגרית באותן מדינות או אילוצים של נוסע עסקים דחופים.

כיצד להגיש בקשה עבור ויזה בעת ההגעה

כדי להחיל עבור VOA, אתה צריך ויזה על מכתב אישור הגעה. ישנן שתי שיטות להשגת מכתב אישור VOA. אתה רשאי לבקש באמצעות דואר אלקטרוני או באמצעות הנציג שלך בניגריה.

· Applying through Email

המבקש או בא-כוחו ישלח בקשה בדוא"ל אל המבקר הכללי של ההגירה במעבר oa@nigeriaimmigration.gov.ng; רהוט את הפרטים הבאים: שם המועמד, לאום של המבקש, מספר מבקש דרכון, מטרת הביקור, תאריך מוצע של ביקור, נמל הכניסה מוצע, לוח הזמנים של הטיסה, לטפל ב ניגריה או הזמנת המלון. המסמכים הבאים צריכים ללוות את היישום: עותק של דף נתוני דרכון עותק של הזמנת כרטיס טיסת החזרה.

· Applying through your representative in Nigeria

הנציג של המבקש (שותפים עסקיים, נציג החברה, קצין פרוטוקול / קשר, וכו ') רשאי להגיש בקשה רשמית עבור ויזה על אישור הגעה מטעם המבקש על ידי שליחת בקשת המבקר הכללית של הגירה, מתן הפרטים הבאים: שם המועמד, לאום של המבקש, מספר דרכון של המבקש, מטרת הביקור, תאריך מוצע של ביקור, נמל הכניסה מוצע, חברת התעופה הציעה, לוח הזמנים של הטיסה, כתובת בניגריה, כתובת הדוא"ל של המבקר, קבלת אחריות הגירה. המסמכים הבאים יסופחו היישום: עותק של דף נתוני דרכון של מבקש ההעתק של הזמנת כרטיס טיסת החזרה.
תשלום בגין דמי ויזת הגירת ניגריה חייב להיעשות באופן מקוון באמצעות אתר האינטרנט שקל www.immigration.gov.ng. תשלום מקוון מוצלח הוא לא אישור. מבקש חייב לקבל "ויזה על מכתב אישור יציאת" לפני שתמשיך ניגריה. ציר הזמן עבור הטיפול בבקשה והנפקת מכתב האישור הוא 48 שעות (2 ימי עבודה). מכתב אישור ויזה (מכתב הויזה אושרה מראש) תקף 14 ימים ממועד ההנפקה. למבקש עם הגעתם אל נמל יבוא, להמשיך השולחן המסומן "ויזה בעת ההגעה" עבור הנפקת ויזת כניסה.

דרישות להנפקת ויזה על הגעה בנקודת הכניסה

· Evidence of online payment of Visa fee
· Valid Passport with a minimum of six months validity
· Return ticket
· Two recent passport sized photographs

2. BUSINESS VISA

מי זכאי?

לפי תקנות ההגירה ניגריה, ויזת עסקים נגישה לנוסעי זרים המבקשים לבקר ניגריה לצורך פגישה, כנס, סמינר, משא ומתן על חוזה, שיווק, מכירות, הפצת רכישה של טובין הניגרי, ירידי מסחר, ראיונות עבודה, הכשרה של הניגרים (שירותים הומניטריים), חירום / קלת עבודה, חברי צוות, צוות של ארגונים לא ממשלתיים, הצוות של ארגונים בינלאומיים לא ממשלתיים, החוקרים, קונצרטים מוסיקליים.

דרישות להנפקת הוויזה עסקית

· Passport valid for at least 6 חודשים לפחות 2 דפי ויזה ריקים עבור אישור
· Two (2) recent passport-sized (35/40מ"מ) תצלום
· Return ticket
· Evidence of hotel reservation/host address in Nigeria
· Evidence of sufficient funds
· Evidence of online payment for visa fee
· 2 תמונות בגודל דרכון כדי השלים ויזת הטופס IMM22

כיצד להחיל עבור עסקים ויזה

בקשה לויזת עסקים נעשית באופן מקוון באמצעות אתר האינטרנט של שירות ההגירה ניגריה בבית www.immigration.gov.ng . צורות שהושלמו תוגשנה לשגרירות / הגבוהה הנציבות / הקונסוליה של ניגריה או במרכז יישום מיועד ויזה. המבקש יוזמנו לראיון במידת הצורך. Timeline לאישור הוא 2 - 3 ימי עבודה מיום קבלת הבקשה.

תוקף

תוקפו של שהייה עם אשרת העסק הוא 90 ימים (לא להארכה) ולא ניתן להשתמש בהם כדי להשיג תעסוקה.

3. SUBJECT TO REGULARIZATION (STR) ויזה

מי זכאי?

STR ויזה נגישה לעובדים גולים של חברות וקרובות משפחתם, פקידים טכניים גולים של משימות, סטודנטים זרים, מיסיונרים / אנשי דת ולבני משפחותיהם, עמיתי מחקר, צוות גולה של ארגונים לא ממשלתיים (ארגונים לא ממשלתיים) ולבני משפחותיהם, צוות גולה של ארגונים לא ממשלתיים בינלאומיים (ארגונים בינלאומיים לא ממשלתיים) ולבני משפחותיהם, פקידי הממשלה ולבני משפחותיהם, גולים המועסקים על ידי חברות הפועלות באזורים חינם ותלויים בם גולים מועסקים על ידי יחידים, גופים או ממשלות ארגוניים (דהיינו. לקחת את התעסוקה ניגריה).

דרישות להנפקת ויזת STR

למנהלים:

· Formal application for STR Visa from the Employer/Institution accepting
· Valid Passport with a minimum of 6 תוקפו חודשים לפחות 2 דפים ריקים עבור אישור הויזה
· Two (2) תמונות בגודל דרכון (35/40מ"מ) נלקח בתוך האחרון 6 חודשים על רקע לבן
· Duly completed Visa Form IMM22
· Evidence of Immigration Responsibility
· Letters of Offer of Appointment and Acceptance of Offer
· Educational qualifications and Curriculum Vitae
· Extract of Board Resolution, החלים על מנכ"לים, MDS ועוד GMs חברות
· Expatriate Quota Approval, החלים על עובדי חברות
· Evidence of online payment for visa fee.
גולים של חברות הפועלות באזורים חינם, סטודנטים זרים, פקידים טכניים גולים של משימות, גולים של ארגונים לא ממשלתיים בינלאומיים (ארגונים בינלאומיים לא ממשלתיים) ופקידי ממשל פטורי אישור מכסת מהגרים.

עבור בני משפחה המתלווים:

· Evidence of Regularization of Principal
· Marriage Certificate of Spouse
· Birth certificate for children confirming nexus.

כיצד להגיש בקשה עבור STR ויזה

בקשת בכפוף להסדרת הוויזה עשויה להתבצע באופן מקוון באמצעות טופס IMM22 עם תשלום דמי המתאים באמצעות www.immigration.gov.ng. המסמכים המודפסים יוגשו לועדת שגרירות / הגבוהה / קונסוליה של ניגריה שבו המבקש הוא תושב, או במרכז יישום המיועד ויזה (במקרים רלוונטיים). תשלום מקוון מוצלח הוא אולם, לא אישור STR. Timeline לאישור הבקשה הוא מקסימום של שבע (7) ימים מיום קבלת הבקשה.

4. TEMPORARY WORK PERMIT (TWP)

מי זכאי?

אנשים זכאים להגיש בקשת TWP הם מומחים שהוזמנו על ידי תאגידים לספק שירותי מיומן מיוחדים, כמו אחרי התקנת מכירות, המזמין, שדרוג, תחזוקה, תיקונים של ציוד ומכונות, אימון, בניית יכולת צוות ניגרי, ביקורת של מכונות / ציוד ורשום הפיננסיים

דרישות להנפקת היתר זמני עבודה (TWP)

· מכתב אישור ויזה (מכתב הויזה אושרה מראש) תקף ל 90 ימים ממועד ההנפקה
· Passport with not less than 6 תוקפו חודשים לפחות 2 דפים ריקים עבור אישור הויזה
· Two (2) תמונות בגודל דרכון (35/40מ"מ) על רקע לבן שצולם בתוך האחרון 6 חודשים
· Duly completed Visa Form IMM22
· Evidence of payment of Visa fee
· Confirmed Airline Return ticket
· Acceptance of IR (אחריות הגירה) ידי ארגונים מזמינים או בודד. אחריות הגירה כוללת אך לא מוגבלת: אירוח / האכלה; תחבורה; ואם הצורך להיות העלות של שיבה או גירוש
· Obtainable only from the office of the Comptroller General of Immigration in the Nigeria Immigration Service.

כיצד להגיש בקשה עבור ויזת TWP

בקשה להיתר זמני עבודה נעשית כדי המבקר הכללי של ההגירה בידי תאגיד בניגריה מטעם המבקש. הפרטים של המבקש הם להיות מרוהטים. היישום יצורף את המסמכים הבאים: פרופיל החברה, תעודת התאגדות, CAC טופס 2 & 7 (מראה מהון המניות של החברה לא פחות מ N10 מיליון), עותק של דף נתונים של הדרכון של הגולה, עדויות של חוזה קיים או רכישה / יבוא של מכונות או ציוד, כל מסמך רלוונטי אחר.
בקשת TWP ניתן להגיש בדוא"ל בכתובת oa@nigeriaimmigration.gov.ng or at the Mission receiving the application, תשלום אגרת ויזה ישים באמצעות www.immigration.gov.ng. ציר זמן לאישור של CGI הוא מקסימום של שני (2) ימי עבודה מיום קבלת הבקשה.
תוקף
תוקפו של שהייה עם TWP הוא 90 ימים.

השתתפות זרה ניגריה: שיצטרך לרישיון עסק ומכסה גולה

במסגרת תקנות ההגירה ניגריה, משקיעים זרים וחברות offshore עשיית עסקים או השואפים להקים בניגריה חייב לקבל מכסת רישוי עסקים ועל מהגרים משר הפנים. עובדי מהגרים אינם דורשים היתרי עבודה, אבל הם נשארים כפופים מכסת צרכים של החברה המעסיקה שלהם לדרוש מהם לקבל היתרי שהייה המאפשרים העברות משכורות בחו"ל.
Lex Artifex, LLP. יכול לסייע למשקיעים בחו"ל וחברות זרות לקבל רישוי עסקים או מכסת מהגרים משירות ההגירה ניגריה. אנשי מהגרים אינם דורשים היתרי עבודה, אבל הם נשארים כפופים מכסת צרכים של החברה המעסיקה שלהם לדרוש מהם לקבל היתרי שהייה שייאפשרו העברות הכנסה בחו"ל.

חייב לקרוא: 7 הדרכים שבהן אנחנו עוזרים לחברות בחו"ל ומשקיעים מהחוף לפתוח בניגריה

רישוי עסקים הוא אישור להפעלת עסק גם עם הון זר כחברה חברת האם או חברה בת של זרים.
מכסת מהגרים הוא אישור לחברה להעסיק גולים בודדים שאושר ייעודי עבודה ספציפית, וגם לציין את המשך המותר של עסקה כגון. מכסת הגולים מהווה את הבסיס של היתרי עבודה עבור אנשים גולים (כישורים אלה חייבים לעמוד בקריטריונים שנקבעו לתפקיד המכסה בפרט).
אישור שהייה הסכם זה מעניק זר שביקר ניגריה באמצעות בכפוף להסדרת (STR) ויזה. הזר נדרש לשנות את הסטטוס שלו על ידי אורח תושב ידי קבלת אשרה שהייה. מגורי היתר תקופת תוקף של שנים והוא מתחדש. למרות זאת, זר אשר מיובא סף" מינימום שנתי של הון” over a period of time may be issued a Permanent Residence Permit in so far as the investment capital is not withdrawn and the foreigner has complied with any other condition prescribed for the issuance of the Permanent Residence Permit.
אזרחיה ECOWAS יש זכות הכניסה ניגריה למשך תשעים (90) תקופת תוקפו יום, וחייב ולהירשם לשירות ההגירה ניגריה שיונפקו מגורים כרטיס כדי להיות זכאי לעשות עסקים או עבודה בניגריה.
ישנם שני סוגים של ויזות העשוי להינתן, תלוי את משך השהייה. לקבלת הקצאות לטווח קצר, מעביד חייב לבקש ולקבל אישור עבודה זמני, המאפשר לעובד לבצע כמה משימות ספציפיות. היתר העבודה הזמני הוא ויזה חד כניסה, ו יפוג לאחר 90 ימים. אין הגבלות מספריות על ויזות לטווח קצר, ונתינים זרים שעומדים בתנאי למתן אשרה רשאי לבקש כמה אשרות לטווח קצר כנדרש.
לקבלת הקצאות לטווח ארוך, המעסיק צריך ויזה "הנושא ל-ההסדרה" (STR). כדי להגיש בקשה STR, מעביד חייב לבקש ולקבל מכסה גולה. עמדות מדינות מכסה הגולה בחברה כי יהיה תפוסה על ידי צוות גולה. בהגיעכם ניגריה, העובד יהיה עלינו לאמת שלו או האשרה שלה על ידי החלה עבור אשרה שהייה.
בני זוג של עובדים מורשים גם יכול לעבוד בניגריה, ובלבד להשיג עבודה ורישיון הישיבה כמו גם. ניגריה אינה מעסיקה מבחן שוק העבודה, למרות חוק התכנים הניגרי עושה מדינה כי מעסיקים צריכים לממש העדפה לעובדים מקומיים.

חייב לקרוא: איך חברות זרות ומשקיעים מהחוף יכול ההפעלה בניגריה

הודעה חשובה

מידע זה נועד לסייע לך לקבל תמצית ההסדרים ההגירה ניגריה לאנשי עסקים וחברות זרות שביקשו להקים ניגריה. מידע כללי זה אינו מבטל את הצורך ייעוץ מקצועי אסור לפרש כתחליף הדרכה משפטית ספציפית. בין אם אתם עושים עסקים, עובד, או מחפשים לאתר בניגריה כמשקיע זר, סוחר בחו"ל או עובדים מגר, חשוב לך לבקש הדרכה משפטית מעורך דין הגירה בדבר צרכי ההגירה ותאימות. Lex Artifex, LLP. יכול לסייע לכם. להתחיל, תתקשר אלינו ב +2348187019206, +2348039795959 | דוא"ל: lexartifexllp@lexartifexllp.com | אתר אינטרנט: www.lexartifexllp.com.
תערוכות של לקס Artifex LLP & קבוצה מייעצת השקעות

© אזהרת זכויות יוצרים!

ההיתר שנתן בחופשיות להעתיק מאמר זה הוא רק בתנאי LEX ARTIFEX LLP הפניה ו כדין הודה כמחבר באמצעות התבנית הבאה: “This article was written by תערוכות של לקס Artifex LLP & קבוצה מייעצת השקעות. להציג את המאמר המקורי ב http://lexartifexllp.com/nigeria-immigration/". שים לב כל הפרת זכויות יוצרים ניתן לגזור על פי כל דין.

תקנות ההגירה ניגריה