Cost of filing a patent application in Nigeria COST OF FILING A PATENT APPLICATION IN NIGERIA Lex Artifex LLP, an Intellectual Property Law Firm in Nigeria has introduced the IP Helpdesk to assist businesses in protecting their Intellectual Property (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. This publication gives a snapshot of the cost of filing a patent application in Nigeria.  Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) and are inclusive of all government fees and attorney fees. S/N ITEM DESCRIPTION FEES (USD) 1 Patent preliminary search 99 2 Patent application – (convention) 199 3 Patent application - (non-convention) 399 4a 4b Application for registration for each additional class – (konvènsi) Application for registration for each additional class (non-persetujuan) 159  299 5 Ngakoni prioritas konvènsi 199 6 Application for patent merger 299 7 Patent Renewal 299 8 Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka Patent 199 9  Aplikasi kanggo extension wektu kanggo mbayar biaya 129 10 Application for assignment; or recording of interest in a patent 299 11 Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment 199 12 ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris) 19 13 Application for amendment, correction of clerical errors, or modification of particulars in one patent or pending application 199 14 Application for amendment, correction of clerical errors, or modification of particulars in additional patent or pending application 119 15 Disbursements for forwarding a patent Instrument (external costs e.g. pos, bank charge, courier, etc). 150 16 Requesting for substantive examination 599 17 Response to application for opposition 399 18 Obtaining certified true copy of patent certificate 159 19 Obtaining certified true copy of other documents 119

Cost of filing a patent application in Nigeria

COST OF FILING A PATENT APPLICATION IN NIGERIA

Lex Artifex LLP, lan Law Firm Cipta ing Nigeria wis ngenalaken IP Helpdesk ngewangi bisnis ing nglindhungi Cipta sing (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. This publication gives a snapshot of the cost of filing a patent application in Nigeria.
Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) lan klebu kabeh Fees pemerintah lan / utawa Fees Agung.

S / N

item DESCRIPTION

Fees $ (USD)

1
search
99
2a
2b
Key aplikasi - (konvènsi)
Key aplikasi – (non-persetujuan)
299
399
3
daya tambahan kanggo claims ing keluwihan saka 10, saben pratelan
99
4
Ngakoni prioritas konvènsi
199
5
Key panjalukan kanggo ujian intine
599
6
Key request for reexamination
699
7
Golek sing certificate paten
159
8
Pambayaran annuities saka 2nd menyang 20th taun
2nd kanggo 3rd taun
4th kanggo 6th taun
7th kanggo 9th taun
10th kanggo 12th taun
13th kanggo 15th taun
16th kanggo 20th taun
199
299
399
799
999
1299
9
Golek sing certificate attesting pambayaran annuities
129
10
Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka Patent
199
11
Aplikasi kanggo extension wektu kanggo mbayar biaya
129
12
assignment, setunggal, lisènsi, lan / utawa ngrekam kapentingan ing paten
299
13
Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment
199
14
ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris)
19
15
Amandemen lan / utawa modifikasi kasunyatan ing siji paten utawa aplikasi Pending
199
16
disbursements (e.g. pos, biaya bank, etc.)
49 – 149
17
Key kabar saka musuh utawa bandhing
399 – 799
18
Response to aplikasi kanggo musuh utawa bandhing
399 – 799
19
Nggayuh salinan certified dokumen liyane
99

ABOUT LEX artis LLP

Lex Artifex LLP, a tenan hukum Nigeria, nawakake macem kebak merek dagang, patent, lan preparation lan tuntutan ukum layanan aplikasi desain industri. Kita tim dumadi Pengacara IP & Solicitors sing spesialisasine jarwan ing komersialisasi saka properti intelektual lan hak asasi intelektual. Lex Artifex LLP wis dilisensi dening Kantor IP Nigerian.
Kanggo mangerteni bab IP Helpdesk lan carane kita bisa ngewangi sampeyan karo layanan IP ing Nigeria, please email: lexartifexllp@lexartifexllp.com; telpon +234.803.979.5959.
Intellectual Practice Group Property Lex Artifex LLP kang

Cost of filing a patent application in Nigeria