Cost of Patenting in Nigeria COST OF PATENTING IN NIGERIA Lex Artifex LLP, an Intellectual Property Law Firm in Nigeria has introduced the IP Helpdesk to assist businesses in protecting their Intellectual Property (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. Publikasi iki menehi gambar asli seko saka biaya paten ing Nigeria.  Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) lan klebu kabeh Fees pemerintah lan / utawa Fees Agung. S/N ITEM DESCRIPTION FEES $ (USD) 1 search 99 2a 2b Filing an application – (konvènsi) Key aplikasi - (non-persetujuan) 279 399 3 daya tambahan kanggo claims ing keluwihan saka 10, saben pratelan 59 4 Ngakoni prioritas konvènsi 99 5 Key panjalukan kanggo ujian intine 599 6 Key request for reexamination 699 7 Golek sing certificate paten 159 8 Payment of Annuities from 2nd to the 20th year 2nd to 3rd year 4th to 6th year 7th to 9th year 10th to 12th year 13th to 15th year 16th to 20th year 199 299 399 799 999 1299 9 Golek sing certificate attesting pambayaran annuities 129 10 Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka Patent 199 11 Aplikasi kanggo extension wektu kanggo mbayar biaya 129 12 assignment, setunggal, lisènsi, lan / utawa ngrekam kapentingan ing paten 299 13 Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment 199 14 ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris) 29 15 Amandemen lan / utawa modifikasi kasunyatan ing siji paten utawa aplikasi Pending 199 16 disbursements (e.g. pos, biaya bank, etc.) 49 - 99 17 Key kabar saka musuh utawa bandhing 399 - 799 18 Response to aplikasi kanggo musuh utawa bandhing 399 - 799 19 Nggayuh salinan certified dokumen liyane 79 ABOUT LEX ARTIFEX LLP Lex Artifex LLP, a law firm in Nigeria, nawakake macem kebak merek dagang, patent, lan preparation lan tuntutan ukum layanan aplikasi desain industri. Kita tim dumadi Pengacara IP & Solicitors sing spesialisasine jarwan ing komersialisasi saka properti intelektual lan hak asasi intelektual. Lex Artifex LLP wis dilisensi dening Kantor IP Nigerian.  Kanggo mangerteni bab IP Helpdesk lan carane kita bisa ngewangi sampeyan karo layanan IP ing Nigeria, please email: lexartifexllp@lexartifexllp.com; telpon +234.803.979.5959. Lex Artifex LLP’s Intellectual Property Practice Group Cost of Patenting in Nigeria

Biaya paten ing Nigeria

Biaya tentang paten IN NIGERIA

Lex Artifex LLP, lan Law Firm Cipta ing Nigeria wis ngenalaken IP Helpdesk ngewangi bisnis ing nglindhungi Cipta sing (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. Publikasi iki menehi gambar asli seko saka biaya paten ing Nigeria.
Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) lan klebu kabeh Fees pemerintah lan / utawa Fees Agung.

S / N

item DESCRIPTION

Fees $ (USD)

1
search
99
2a
2b
Key aplikasi - (konvènsi)
Key aplikasi – (non-persetujuan)
299
399
3
daya tambahan kanggo claims ing keluwihan saka 10, saben pratelan
99
4
Ngakoni prioritas konvènsi
199
5
Key panjalukan kanggo ujian intine
599
6
Key request for reexamination
699
7
Golek sing certificate paten
159
8
Pambayaran annuities saka 2nd menyang 20th taun
2nd kanggo 3rd taun
4th kanggo 6th taun
7th kanggo 9th taun
10th kanggo 12th taun
13th kanggo 15th taun
16th kanggo 20th taun
199
299
399
799
999
1299
9
Golek sing certificate attesting pambayaran annuities
129
10
Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka Patent
199
11
Aplikasi kanggo extension wektu kanggo mbayar biaya
129
12
assignment, setunggal, lisènsi, lan / utawa ngrekam kapentingan ing paten
299
13
Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment
199
14
ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris)
19
15
Amandemen lan / utawa modifikasi kasunyatan ing siji paten utawa aplikasi Pending
199
16
disbursements (e.g. pos, biaya bank, etc.)
49 – 99
17
Key kabar saka musuh utawa bandhing
399 – 799
18
Response to aplikasi kanggo musuh utawa bandhing
399 – 799
19
Nggayuh salinan certified dokumen liyane
99

ABOUT LEX artis LLP

Lex Artifex LLP, a tenan hukum Nigeria, nawakake macem kebak merek dagang, patent, lan preparation lan tuntutan ukum layanan aplikasi desain industri. Kita tim dumadi Pengacara IP & Solicitors sing spesialisasine jarwan ing komersialisasi saka properti intelektual lan hak asasi intelektual. Lex Artifex LLP wis dilisensi dening Kantor IP Nigerian.
Kanggo mangerteni bab IP Helpdesk lan carane kita bisa ngewangi sampeyan karo layanan IP ing Nigeria, please email: lexartifexllp@lexartifexllp.com; telpon +234.803.979.5959.
Intellectual Practice Group Property Lex Artifex LLP kang

Biaya paten ing Nigeria