Cost of Trademark Registration in Nigeria COST OF TRADEMARK REGISTRATION IN NIGERIA Lex Artifex LLP, an Intellectual Property Law Firm in Nigeria has introduced the IPR Helpdesk to assist businesses in protecting their Intellectual Property (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. This publication gives a snapshot of the cost of trademark registration in Nigeria.  Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) and are inclusive of all government fees and attorney fees. S/N ITEM DESCRIPTION FEES (USD) 1 Preliminary search for word mark 59 2 Preliminary search for design/drawing/logo 99 3 Preliminary search for each additional class of design/logo 69 4 Aplikasi kanggo gratis saka merek dagang tandha / layanan 399 5 Application for registration for each additional class 299 6 Claiming convention priority NA 7 Aplikasi kanggo Renewal 299 8 Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka merek dagang tandha / layanan 229 9 Review of merek dagang gelem 599 10 Application for Assignment of a trademark 299 11 Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment merek dagang 229 12 Registration of registered user of trademark 229 13 Certificate of registration and transmission of certificate 229 14 Certified Copy asli saka certificate nganyari maneh 199 15 Certified True Copy (CTC) of every other form or entry on the register 99 16 Cancellation of registered trademark 229 17 Restoration of trade/service mark 299 18 Correction and modification of registered trademark particulars 129 19 Reclassification of trademark 229 20 Mratelakake panemume ing kabar saka musuh 229 21 Nglamar oposisi 799 22 Response to musuh 799 23 Application for cancellation for non-use 399 24 Preparing and filing of statutory papers 199

Cost of Trademark Registration in Nigeria

COST OF TRADEMARK REGISTRATION IN NIGERIA

Lex Artifex LLP, lan Law Firm Cipta ing Nigeria wis ngenalaken IP Helpdesk ngewangi bisnis ing nglindhungi Cipta sing (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. This publication gives a snapshot of the cost of trademark registration in Nigeria.
Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) lan klebu kabeh Fees pemerintah lan / utawa Fees Agung.

S / N

item DESCRIPTION

Fees $ (USD)
1
2
Search for wordmark
Kanggo saben kelas tambahan
79
49
3
4
Search for desain / gambar / logo
Kanggo saben kelas tambahan
99
79
5
6
Aplikasi kanggo gratis saka merek dagang tandha / layanan
Kanggo saben kelas tambahan
299
199
7
Ngakoni prioritas konvènsi
ora ditrapake
8
9
Aplikasi kanggo Renewal
Kanggo saben kelas tambahan
399
299
10
11
Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka merek dagang tandha / layanan
Kanggo saben kelas tambahan
499
399
12
Review of merek dagang gelem
599
13
14
Aplikasi kanggo Assignment
Kanggo saben kelas tambahan
299
199
15
16
Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment merek dagang
Kanggo saben kelas tambahan
399
329
17
18
19
Aplikasi kanggo Commons
Kanggo saben kelas tambahan
Drafting saka Instrument Licensing
299
199
229
20
Registration pangguna kadhaptar saka merek dagang sing
299
21
Certificate of Pendhaftaran lan transmisi certificate
299
22
Certified Copy asli saka certificate nganyari maneh
199
23
Certified Copy asli saka saben wangun utawa entri ing REGISTER ing
129
24
25
Correction lan / utawa modifikasi kasunyatan kadhaptar
Kanggo saben kelas tambahan
179
129
26
27
Reclassification saka tandha
Kanggo saben kelas tambahan
229
199
28
Mratelakake panemume ing kabar saka musuh
229
29
30
Nglamar oposisi
Kanggo saben kelas tambahan
399 – 799
399
31
32
Response to musuh
Kanggo saben kelas tambahan
399 – 799
399
33
Aplikasi kanggo pembatalan kanggo non-nggunakake tandha
399
34
Response to tumindak pembatalan kanggo non-nggunakake tandha
399
35
ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris)
19

ABOUT LEX artis LLP

Lex Artifex LLP, a tenan hukum Nigeria, nawakake macem kebak merek dagang, patent, lan preparation lan tuntutan ukum layanan aplikasi desain industri. Kita tim dumadi Pengacara IP & Solicitors sing spesialisasine jarwan ing komersialisasi saka properti intelektual lan hak asasi intelektual. Lex Artifex LLP wis dilisensi dening Kantor IP Nigerian.
Kanggo mangerteni bab IP Helpdesk lan carane kita bisa ngewangi sampeyan karo layanan IP ing Nigeria, please email: lexartifexllp@lexartifexllp.com; telpon +234.803.979.5959.
Intellectual Practice Group Property Lex Artifex LLP kang

Cost of trademark registration in Nigeria