Tenan Nigerian Hukum Bisnis - Lex Artifex, LLP. iki digunakake kanggo nyambungake manufaktur, Exportir, lan distributor kanggo pelanggan ing Nigeria. khtukang kayu hukumrtLLPx, LLP. provide businesses with a variety of services in commercial and transactional practice and legal advisory.

tenan hukum bisnis Nigerian

7 WAYS WE HELP EXPORTERS AND OFFSHORE INVESTORS TO OPEN IN NIGERIA

Sing liyane sing ngekspor, sing liyane sing gawé, sing liyane sing dadi duwe bathi! tukang kayu hukum, LLP. (tenan hukum bisnis Nigerian) iki digunakake kanggo nyambungake manufaktur, Exportir, lan distributor kanggo pelanggan ing Nigeria. khusus, kita nyedhiyani bisnis karo macem-macem layanan, kalebu:

1. Business Advisory and Legal Guidance

Kanggo ngetik pasar Nigerian, kita nyedhiyani sampeyan panuntun dhumateng profesional carane navigasi peraturan ing Kebangsaan, tatanan bisnis, khusus, perdagangan salib-wewatesan, intellectual property, antitrust, Taxation, etc. We luwih bisa makili kapentingan ing rembagan kontrak lan pelaksanaane, joint venture lan kekancan, sempurno dokumentasi legal, disualekno saka bayaran pamaréntah, Layanan secretarial perusahaan, finance project, utang di toto maneh, sales kredit, Recovery utang, non-saingan, Employment, manca, rajin lan masalah selaras legal.

maca: Carane perusahaan lan investor lepas manca bisa wiwitan ing Nigeria

2. Trade Missions

misi perdagangan nggawa sampeyan ing kontak langsung karo agen potensial, distributor, partners joint venture, idin, lokal lan kontak pemerintah ing Nigeria. Kanthi nyedhak ing tutul karo kita, kita bisa bantuan makili kapentingan kanggo perusahaan Nigerian lan pemerintah.

3. Business Registration

Iku prentah kanggo bisnis ing Nigeria kanggo pangguna karo Komisi Affairs Corporate (CAC) salah siji minangka Jeneng Business utawa minangka Company a. Minangka CAC akreditasi solicitors, kita bisa mbantu nyiyapake lan ngajukake tumindak penggabungan karo CAC lan nrimo perusahaan minangka entitas legal ing Nigeria kanggo miwiti bisnis.

uga maca: Prosedur lan syarat kanggo Pendhaftaran perusahaan lan mengkono bisnis ing Nigeria

4. Intellectual Property Registration

We ngerti sing pengin njogo properti intelektual, pramila kita bisa ndhaftar aset tertutup kanggo sampeyan ing Trademarks, Patents lan Designs Registry kanggo njogo lan nglindhungi padha.

5. Obtaining Licence(s)

Kita bisa bantuan diwenehi lisensi lan ijin saka pemerintah terjemahan sing cocog kayata Nigeria Kebangsaan Service, Organizations standar Nigeria, Nasional Food lan tamba Administration lan Control (NAFDAC), Komisi Investments Nigerian Promosi (NIPC), Kantor Nasional kanggo Teknologi Acquisition lan Promosi (NOTAP), Komisi Hak cipta Nigerian (NCC), Nigerian Service Customs, Bank Tengah saka Nigeria (CBN), etc. kanggo ngaktifake sampeyan tundhuk karo kewajiban kukumipun hukum cocog.

uga maca: anggit Kebangsaan Nigeria kanggo investor asing lan perusahaan adoh soko pantai

6. Tax Compliance

Pangerten sing kudu Identification Number Tax (Informasi), Value Added Tax (pajek) Panggil lan Clearance Tax Certificates (TCC) kanggo nglakokaké prosès tartamtu e.g. kanggo mbukak akun perusahaan karo bank, kita bisa mbantu oleh padha saka Service Federal Inland Revenue (firs), kang awak tanggung jawab kanggo pajak perusahaan ing Nigeria. Kita bisa kurban sing informasi ing bayaran tax kasedhiya ing Nigeria lan ngewangi sampeyan kanggo file ngasilake tax.

7. Finding A Commercial Space or Office Location

Yen sampeyan are looking kanggo tuku utawa nyewa papan utawa kantor lokasi komersial, kita bisa ngewangi sampeyan karo pilihan sing kasedhiya. Disualekno lan pangembangan tanah ing Nigeria sing sampurna ing kantor negara utawa lokal para santri tanah dumunung. Kita bisa nindakake rajin lan nepaki syarat peraturan tengen yuridiksi negara.

kudu MACA: Iku penting kanggo nindakake sadurunge tuku tanah utawa properti ing Nigeria - Tanah amarga rajin Priksa

Operasi Companies manca IN NIGERIA

Exporters, investor jaban rangkah utawa perusahaan adoh soko pantai bisa terus 100% saham usaha ing perusahaan Nigerian. Nanging, adoh soko pantai èntitas pengarepan kanggo nyiyapake operasi bisnis ing Nigeria sing sing diwenehi penggabungan saka tambahan Nigerian minangka entitas kapisah ing Nigeria kanggo maksud sing. Liwat Power of Attorney, kita bisa ngewangi sampeyan ing penggabungan saka tambahan lan nggawe entri menyang Nigeria cara tengen.
Apa TO DO NEXT?
We are a tenan hukum bisnis Nigerian, kita bakal bungah kanggo ngewangi sampeyan kanggo navigasi kabèh aspèk imigrasi, perusahaan, legal, tundhuk peraturan lan masalah rajin. Mung tekan kita ing Telephone UTAWA Tampilan ing +234-803-979-5959 utawa +234-818-701-9206. email: lexartifexllp@lexatifexllp.com. Dolan maring website kita kanggo luwih mangerteni kepriye bisa dadi bantuan ing www.lexartifexllp.com
Trade Lex Artifex LLP kang & Group Advisory Investment

 

Tenan Nigerian Hukum Bisnis