oil and gas law firms in nigeria nigerian oil and gas lawyers oil and gas lawyers in nigeria Oil & Gas Lex Artifex LLP's lawyers provide advisory on oil & prakara gas panutup masalah transactional lan peraturan nggowo pengaruh hulu, midstream lan sektor andhap lan tengen lenga & chain Nilai gas. We nyedhiyani perwakilan ing lenga & transaksi gas related nglibatno tuku aset lan sale, operating agreements, kontrak sewa, tumandang layanan. solicitors kita nulung ing rajin lan selaras legal. Services  We work on a range of oil & transaksi gas related hubungane: perjanjian sharing Produksi, persetujuan pipelines, klebonan aransemen / egress, perjanjian kapal, wasiat perjanjian agen, perjanjian transisi, operating agreementperjanjian operasi peraturan pemerintah lan Watesan; Processing saka ijin lan lisensi, kalebu ing saandhaping Lisensi Oil Prospecting, Oil Mining Lease; Advisory Legal ing aturan Nigerian hubungane mengkono bisnis, lingkungan, Taxation, Employment, etc. JVs, project financing, M&minangka, finance bondho, sales produk, lisènsi intellectual property & pindhah,  litigation, perdagangan, pembangunan proyek, etcetcontact For advisory, hubungi anggota tim kita langsung utawa email lexartifexllp@lexartifexllp.com.
Lex Artifex LLP'S pokrol nyedhiyani Advisory ing lenga & prakara gas panutup masalah transactional lan peraturan nggowo pengaruh hulu, midstream lan sektor andhap lan tengen lenga & chain Nilai gas. We nyedhiyani perwakilan ing lenga & transaksi gas related nglibatno tuku aset lan sale, perjanjian operasi, kontrak sewa, tumandang layanan. solicitors kita nulung ing rajin lan selaras legal.
Kita bisa ing sawetara lenga & transaksi gas related hubungane:
  • perjanjian sharing Produksi, persetujuan pipelines, klebonan aransemen / egress, perjanjian kapal, wasiat perjanjian agen, perjanjian transisi, perjanjian operasi, etc;
  • Selaras karo peraturan pemerintah lan Watesan;
  • Processing saka ijin lan lisensi, kalebu ing saandhaping Lisensi Oil Prospecting, Oil Mining Lease;
  • Advisory Legal ing aturan Nigerian hubungane mengkono bisnis, lingkungan, Taxation, Employment, etc.
  • JVs, project financing, M&minangka, finance bondho, sales produk, lisènsi intellectual property & pindhah, litigation, perdagangan, pembangunan proyek, etc.
kanggo Advisory, hubungi anggota tim kita langsung utawa email lexartifexllp@lexartifexllp.com.