Registration merek dagang ing Nigeria: How much is trademark registration in Nigeria? Merek dagang gratis IN NIGERIA: CARA akeh IS merek dagang gratis IN NIGERIA? Lex Artifex LLP, an Intellectual Property Law Firm in Nigeria has introduced the IP Helpdesk to assist businesses in protecting their Intellectual Property (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. Publikasi iki bab Registration Trademark ing Nigeria: How much is trademark registration in Nigeria? Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) lan klebu kabeh Fees pemerintah lan / utawa Fees Agung. S/N ITEM DESCRIPTION FEES $ (USD) 1 2 Search for wordmark For each additional class 69 49 3 4 Search for design/drawing/logo For each additional class 99 79 5 6 Application for registration of trademark/service mark For each additional class 299 199 7 Claiming convention priority Not Applicable 8 9 Application for Renewal For each additional class 429 399 10 11 Penalty for late renewal of a trademark/service mark For each additional class 499 429 12 Review of merek dagang gelem 599 13 14 Application for Assignment For each additional class 299 199 15 16 Penalty for late registration of trademark assignment For each additional class 399 329 17 18 19 Application for License For each additional class Drafting of a Licensing Instrument 299 199 229 20 Registration pangguna kadhaptar saka merek dagang sing 299 21 Certificate of Pendhaftaran lan transmisi certificate 299 22 Certified Copy asli saka certificate nganyari maneh 199 23 Certified Copy asli saka saben wangun utawa entri ing REGISTER ing 129 24 25 Correction and/or modification of registered particulars For each additional class 179 129 26 27 Reclassification of a mark For each additional class 229 199 28 Mratelakake panemume ing kabar saka musuh 229 29 30 Applying for opposition For each additional class 699 599 31 32 Response to opposition For each additional class 699 599 33 Aplikasi kanggo pembatalan kanggo non-nggunakake tandha 479 34 Response to tumindak pembatalan kanggo non-nggunakake tandha 499 35 ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris) 19 ABOUT LEX ARTIFEX LLP Lex Artifex LLP, a law firm in Nigeria, nawakake macem kebak merek dagang, patent, lan preparation lan tuntutan ukum layanan aplikasi desain industri. Kita tim dumadi Pengacara IP & Solicitors sing spesialisasine jarwan ing komersialisasi saka properti intelektual lan hak asasi intelektual. Lex Artifex LLP wis dilisensi dening Kantor IP Nigerian.  Kanggo mangerteni bab IP Helpdesk lan carane kita bisa ngewangi sampeyan karo layanan IP ing Nigeria, please email: lexartifexllp@lexartifexllp.com; telpon +234.803.979.5959. Lex Artifex LLP’s Intellectual Property Practice Group Trademark RegistrPinten iku Pendhaftaran merek dagang ing Nigeriatration in Nigeria?

Registration merek dagang ing Nigeria: Pinten iku Pendhaftaran merek dagang ing Nigeria?

Merek dagang gratis IN NIGERIA: CARA akeh IS merek dagang gratis IN NIGERIA?

Lex Artifex LLP, lan Law Firm Cipta ing Nigeria wis ngenalaken IP Helpdesk ngewangi bisnis ing nglindhungi Cipta sing (IP) lan enforcing Rights Intellectual Property sing (IPR) nalika mengkono bisnis ing utawa karo Nigeria. Publikasi iki bab Registration Trademark ing Nigeria: Pinten iku Pendhaftaran merek dagang ing Nigeria?
Kabeh Fees ing dolar Amerika Serikat ($) lan klebu kabeh Fees pemerintah lan / utawa Fees Agung.
S / N
item DESCRIPTION
Fees $ (USD)
1
2
Search for wordmark
Kanggo saben kelas tambahan
79
49
3
4
Search for desain / gambar / logo
Kanggo saben kelas tambahan
99
79
5
6
Aplikasi kanggo gratis saka merek dagang tandha / layanan
Kanggo saben kelas tambahan
299
199
7
Ngakoni prioritas konvènsi
ora ditrapake
8
9
Aplikasi kanggo Renewal
Kanggo saben kelas tambahan
399
299
10
11
Paukuman kanggo pungkasan nganyari maneh saka merek dagang tandha / layanan
Kanggo saben kelas tambahan
499
399
12
Review of merek dagang gelem
599
13
14
Aplikasi kanggo Assignment
Kanggo saben kelas tambahan
299
199
15
16
Paukuman kanggo pungkasan pendaftaran assignment merek dagang
Kanggo saben kelas tambahan
399
329
17
18
19
Aplikasi kanggo Commons
Kanggo saben kelas tambahan
Drafting saka Instrument Licensing
299
199
229
20
Registration pangguna kadhaptar saka merek dagang sing
299
21
Certificate of Pendhaftaran lan transmisi certificate
299
22
Certified Copy asli saka certificate nganyari maneh
199
23
Certified Copy asli saka saben wangun utawa entri ing REGISTER ing
129
24
25
Correction lan / utawa modifikasi kasunyatan kadhaptar
Kanggo saben kelas tambahan
179
129
26
27
Reclassification saka tandha
Kanggo saben kelas tambahan
229
199
28
Mratelakake panemume ing kabar saka musuh
229
29
30
Nglamar oposisi
Kanggo saben kelas tambahan
399 – 799
399
31
32
Response to musuh
Kanggo saben kelas tambahan
399 – 799
399
33
Aplikasi kanggo pembatalan kanggo non-nggunakake tandha
399
34
Response to tumindak pembatalan kanggo non-nggunakake tandha
399
35
ragad Translation (per 100 Liyane manca menyang Inggris)
19

ABOUT LEX artis LLP

Lex Artifex LLP, a tenan hukum Nigeria, nawakake macem kebak merek dagang, patent, lan preparation lan tuntutan ukum layanan aplikasi desain industri. Kita tim dumadi Pengacara IP & Solicitors sing spesialisasine jarwan ing komersialisasi saka properti intelektual lan hak asasi intelektual. Lex Artifex LLP wis dilisensi dening Kantor IP Nigerian.
Kanggo mangerteni bab IP Helpdesk lan carane kita bisa ngewangi sampeyan karo layanan IP ing Nigeria, please email: lexartifexllp@lexartifexllp.com; telpon +234.803.979.5959.
Intellectual Practice Group Property Lex Artifex LLP kang

Registration merek dagang ing Nigeria: Pinten iku Pendhaftaran merek dagang ing Nigeria?