oil and gas law firms in nigeria nigerian oil and gas lawyers oil and gas lawyers in nigeria Oil & Gas Lex Artifex LLP's lawyers provide advisory on oil & прашања гас за покривање трансакциска и регулаторни прашања кои влијаат на нагорниот, талвег и низводно сектори и низ нафта & синџирот на вредност гас. Ние обезбедуваме застапеност на нафта & трансакции поврзани гас вклучува купување и продажба средства, operating agreements, наеми, и договори за услуги. Нашите правници помогне во длабинска анализа и правно усогласување. Services  We work on a range of oil & трансакции поврзани со гас кои се однесуваат на: договороперативни договори на производство, договор цевководи, навлегувањето / аранжмани излез, договори за превозот, escrow договори агент, договори транзиција, operating agreements, etc; Согласност со владините регулативи и ограничувања; Обработка на дозволи и лиценци, вклучувајќи ги и условите на лиценцата нафта студија, Нафта Рударство закуп; Правни консултации за Нигерија законодавство за водење бизнис, житнотната средина, оданочување, вработување, etc. JVs, project financing, M&како, финансии средства, продажбата на производот, лиценцирање интелектуална сопственост & трансфери,  litigation, трговија, развој на проекти, etc. Contact For advisory, Ве молиме да контактирате со член на нашиот тим директно или е-пошта lexartifexllp@lexartifexllp.com.
Lex Artifex Програмата за доживотно учењеОК адвокати обезбедат советодавни на нафта & прашања гас за покривање трансакциска и регулаторни прашања кои влијаат на нагорниот, талвег и низводно сектори и низ нафта & синџирот на вредност гас. Ние обезбедуваме застапеност на нафта & трансакции поврзани гас вклучува купување и продажба средства, оперативни договори, наеми, и договори за услуги. Нашите правници помогне во длабинска анализа и правно усогласување.
Ние работиме на голем број на нафта & трансакции поврзани со гас кои се однесуваат на:
  • договори за размена на производство, договор цевководи, навлегувањето / аранжмани излез, договори за превозот, escrow договори агент, договори транзиција, оперативни договори, итн;
  • Согласност со владините регулативи и ограничувања;
  • Обработка на дозволи и лиценци, вклучувајќи ги и условите на лиценцата нафта студија, Нафта Рударство закуп;
  • Правни консултации за Нигерија законодавство за водење бизнис, животната средина, оданочување, вработување, итн.
  • JVs, project financing, M&како, финансии средства, продажбата на производот, лиценцирање интелектуална сопственост & трансфери, litigation, трговија, развој на проекти, итн.
за советодавни, Ве молиме да контактирате со член на нашиот тим директно или е-мејл lexartifexllp@lexartifexllp.com.