Nigeria’s NAFDAC Pre-Shipment Inspection And Testing Agents in India and China NIGERIA’S NAFDAC PRE-SHIPMENT INSPECTION AND TESTING AGENTS IN INDIA AND CHINA The Lex Artifex Law Office has introduced the F&D Helpdesk, aby pomóc osobom i firmom zaangażowanym w produkcję, dystrybucja, eksport i import żywności regulowane i narkotyków w spełnieniu wymogów określonych przez Narodową Agencję Nigerii do Food and Drug Administration i Kontroli ("NAFDAC"). This publication lists out Nigeria's NAFDAC pre-shipment inspection and testing agents in India and China for the issuance of Clean Reports of Inspection And Analysis (CRIA). S/N NAME OF AGENT COUNTRY ADDRESS TELEPHONE NO. & E-MAIL 1. Kanton test Technologia Consulting Co.. Ltd China RM16-20, 15/fa, Huagang Business Building, 140 Zachód Zhong Shan Road, Guangzhou 510630, P.R. China Tel: 00986-20-38023050,    00986-20-38023055, 00986-20-38023058 Faks: 00986-20-38023060 E-Mail: test_gz@126.com 2. Shanghai Hanlin Pharmaceutical Ltd China Block C, 15 Podłoga, No 58, Nie 1 Plac, Liuhe drogowe, Szanghaj P.R001 P.R. China Email: hanlinlab@163.com; info.cnsha@hanlinlab.com 3. NHU Laboratories China RM1710, ego Science & Technologia budowlana Nie 555, Wensan drogowe Hangzhou City, Prowincja Zhejiang, China Tel: 0571-88909600 Email: linxy@xznhu.com 4. China Standards Technology Services Ltd China 1-3F, 31 Xizhaosi MidStreet, Dongcheng Dist, Pekin, Chiny, 100061 Tel:+86-10-67151811mi- Poczta: csts2000@126.com 5 QCS Labs LLP India 1stFloor, Swami Samartha Niwas 6/4, Chandrodaya Society, Blisko Swastik Park, Chembur, Mumbai-400071 Tel: 6508 3829,  Tel / fax:25293300/25224892 Email: rwgudal@gmail.com; inspection@qcs.net.in 6 Silis Labs Pvt. Ltd India 301, SHAPATH-3, Nr Gujurat Info Wieża 301,SHAPATH-33, Nr GujuratInfo Wieża S. sol. Autostrada, Ahmedabad-380 054, Gujarat, Indie. Telefon: +91-79-2684 0046 E-mail: rahul@silislabs.com; silislabs@gmail.com 7 Analytical Control Services Pvt Ltd India Plot.No.73 Raja, Teren przemysłowy, Mulund, Bombaj , India Tel:E-mail65771038 E-mail: info@acslab.co.in ABOUT LEX ARTIFEX LLP Lex Artifex LLP is the window for manufacturers, eksporterzy, i dystrybutorzy regulowanych produktów żywnościowych i leków poszukujących licencji w Nigerii i poszukujących dostępu do rynku Nigerii. Jesteśmy one-stop shop dla zgodności z prawem i ze względu usług staranności w Nigerii. Zapewniamy klientom poradnictwa prawnego na każdym etapie procesu handlowego i poza nią. To learn more about the Lex Artifex LLP's F&D Helpdesk i jak możemy Ci pomóc, napisz: lexartifexllp@lexartifexllp.com; połączenie +234.803.979.5959.

Nigerii Inspekcja NAFDAC przedwysyłkowego i testowanie agentów w Indiach i Chinach

NAFDAC przedwysyłkowych kontrola i badania AGENCI Nigerii w Indiach i Chinach

Kancelaria Lex Artifex wprowadziła F&D Helpdesk, aby pomóc osobom i firmom zaangażowanym w produkcję, dystrybucja, wywóz i import żywności regulowanym i narkotyków w spełnieniu wymogów określonych przez Narodową Agencję Nigerii do Food and Drug Administration i Kontroli ("NAFDAC"). This publication lists out Nigeria’s NAFDAC pre-shipment inspection and testing agents in India and China o wydanie Czystych Raporty z kontroli i oceny (CRIA).

S / N

NAZWA AGENTA

KRAJ

ADRES

NUMER TELEFONU. & E-MAIL

1.
Kanton test Technologia Consulting Co.. Sp. z o.o
Chiny
RM16-20, 15/fa, Huagang Business Building, 140 Zachód Zhong Shan Road, Guangzhou 510630, P.R. Chiny
Tel: 00986-20-38023050, 00986-20-38023055, 00986-20-38023058
Faks: 00986-20-38023060
E-Mail: test_gz@126.com
2.
Szanghaj Hanlin Pharmaceutical Ltd
Chiny
blok C, 15 Podłoga, Nie 58, Nie 1 Plac, Liuhe drogowe, Szanghaj 200001 P.R. Chiny
E-mail:
hanlinlab@163.com;
info.cnsha@hanlinlab.com
3.
như Laboratories
Chiny
RM1710, ego Science & Technologia budowlana Nie 555, Wensan drogowe Hangzhou City, Prowincja Zhejiang, Chiny
Tel: 0571-88909600
E-mail: linxy@xznhu.com
4.
Chiny Standards Technology Services Ltd
Chiny
1-3fa, 31 Xizhaosi MidStreet, Dongcheng Dist, Pekin, Chiny, 100061
Tel:+86-10-67151811mi-
Poczta: csts2000@126.com
5
QCS Labs LLP
Indie
1stFloor, Swami Samartha Niwas 6/4, Chandrodaya Society, Blisko Swastik Park, Chembur, Mumbai-400071
Tel: 6508 3829,
Tel / fax:25293300/25224892
E-mail:
rwgudal@gmail.com;
inspection@qcs.net.in
6
Silis Labs Pvt. Sp. z o.o
Indie
301, SHAPATH-3, Nr Gujurat Info Wieża 301, SHAPATH-3, Nr GujuratInfo Wieża S. sol. Autostrada, Ahmedabad-380 054, Gujarat, Indie.
Telefon: +91-79-2684 0046
E-mail:
rahul@silislabs.com;
silislabs@gmail.com
7
Analityczna Control Services Pvt Ltd
Indie
Plot.No.73 Raja, Teren przemysłowy, Mulund, Bombaj , Indie
Tel: 0022/65771038
E-mail: info@acslab.co.in

O LEX ARTIFEX LLP

Lex Artifex LLP jest okno dla producentów, eksporterzy, i dystrybutorzy regulowanych produktów żywnościowych i leków poszukujących licencji w Nigerii i poszukujących dostępu do rynku Nigerii. Jesteśmy one-stop shop dla zgodności i należytej staranności usługi prawne w Nigerii. Zapewniamy klientom poradnictwa prawnego na każdym etapie procesu handlowego i poza nią.
Aby dowiedzieć się więcej o Lex Artifex LLP F&D Helpdesk i jak możemy Ci pomóc, napisz: lexartifexllp@lexartifexllp.com; połączenie +234.803.979.5959.