Nigerian Business Law Firm - Lex Artifex, LLP. është duke punuar për të lidhur prodhuesit, eksportuesit, dhe shpërndarësit për konsumatorët nëzdrukthëtar ligji LLPnyrë të veçantë, Lex Artifex, LLP. provide businesses with a variety of services in commercial and transactional practice and legal advisory.

Firma Nigerian ligjit të biznesit

7 WAYS WE HELP EXPORTERS AND OFFSHORE INVESTORS TO OPEN IN NIGERIA

Sa më shumë që të eksportojë, më shumë që të prodhojë, më shumë që të bëhet fitimprurës! zdrukthëtar ligji, LLP. (Firma Nigerian ligjit të biznesit) është duke punuar për të lidhur prodhuesit, eksportuesit, dhe shpërndarësit për konsumatorët në Nigeri. Në mënyrë të veçantë, Ne të sigurojë bizneset me një shumëllojshmëri të shërbimeve, duke përfshirë:

1. Business Advisory and Legal Guidance

Për t'ju ndihmuar të hyjnë në tregun Nigerian, Ne ju ofrojmë udhëzime profesionale se si për të lundruar rregullore për imigracionin, formimi i biznesit, doganë, tregtia ndërkufitare, pronë intelektuale, antitrust, tatimet, etj. Ne mund të përfaqësojë më tej interesat tuaja në negocimit të kontratës dhe zbatimit, sipërmarrje të përbashkët dhe partneritetet, përsosjen e dokumentacionit ligjor, blerja e stimujve të qeverisë, Kompania shërbimet e sekretarisë, financimin e projektit, ristrukturimin e borxhit, shitjet e kreditit, shërim borxhit, jo- konkuron, punësimi, këmbimit valutor, due diligence dhe çështje të pajtueshmërisë ligjore.

LEXO: Se si kompanitë dhe investitorët në det të hapur të huaj mund fillimin në Nigeri

2. Trade Missions

Misionet e Tregtisë t'ju sjellë në kontakt të drejtpërdrejtë me agjentë të mundshëm, shpërndarësit, partnerët sipërmarrje të përbashkët, licencuarit, bizneset lokale dhe kontaktet e qeverisë në Nigeri. Duke rënë në kontakt me ne, ne mund t'ju ndihmojmë të përfaqësojë interesat tuaja për këto kompani nigerian dhe qeverive.

3. Business Registration

Kjo është e detyrueshme për bizneset në Nigeri për t'u regjistruar me Punëve të Korporatës Komisionit (CAC) ose si një emër të biznesit, ose si një kompani. Si CAC akredituar avokatët, ne mund të ju ndihmojë të përgatisë dhe të paraqesë veprat themelimit me CAC dhe përfshijnë kompani si person juridik në Nigeri për të filluar biznesin.

Lexoni gjithashtu: Procedura dhe kërkesat për regjistrimin e kompanive dhe të bërit biznes në Nigeri

4. Intellectual Property Registration

Ne e dimë se ju doni për të mbrojtur pronën tuaj intelektuale, kjo është arsyeja pse ne mund të regjistrohen pasuritë tuaja të pronarit për ju në të Markave, Patentat dhe Designs Regjistrit për të ruajtur dhe për të mbrojtur njëjtë.

5. Obtaining Licence(s)

Ne mund t'ju ndihmojmë të marrin licencave dhe lejeve nga agjencitë përkatëse qeveritare të tilla si Nigeri Shërbimit të Imigracionit, Organizatat standarde të Nigerisë, Agjencia Kombëtare për Food and Drug Administration dhe Kontrollit (NAFDAC), Komisioni Nigerian Investimet Promotions (NIPC), Zyra Kombëtare për Teknologji Blerja dhe Promovimin (NOTAP), Komisioni Nigerian Copyright (NCC), Nigerian Shërbimi Doganor, Banka Qendrore e Nigerisë (CBN), etj. për të mundësuar që të jenë në përputhje me obligimet ligjore të ligjeve përkatëse.

Lexoni gjithashtu: Konsiderata Nigeria emigracionit për investitorët e huaj dhe kompanitë në det të hapur

6. Tax Compliance

Kuptimi që ju do të duhet një Numri i identifikimit tatimor (INFORMACION), Taksë mbi vlerën e shtuar (TVSH) Numri dhe Pastrimi Tax Certificates (TCC) për të ekzekutuar proceseve të caktuara e.g. për të hapur një llogari të korporatës me një bankë, ne mund të ju ndihmojë të merrni të njëjtën nga Shërbimi Federal Inland Ardhurave (firs), që është organi përgjegjës për taksat e korporatave në Nigeri. Ne mund të ju ofrojnë informacion mbi stimujve të taksave në dispozicion në Nigeri dhe t'ju ndihmojnë për të paraqesë kthimit tuaj tatimore.

7. Finding A Commercial Space or Office Location

Nëse jeni duke kërkuar për të blerë ose me qira një hapësirë ​​ose zyra komerciale vendndodhjen, Ne mund t'ju ndihmojnë me opsionet e disponueshme. Përvetësimi dhe zhvillimi i tokës në Nigeri janë të përsosur në zyrën e shtetërore ose të qeverisjes vendore ku toka ndodhet. Ne mund të kryejë kujdesin e duhur dhe të përmbushin kërkesat rregullatore nëpër juridiksione shtetërore.

duhet të lexoni: Gjëra të rëndësishme për të bërë para se blerjen e tokës ose pronës në Nigeri - vendin e duhur listë zell

Operacionet e kompanive të huaja në Nigeri

eksportuesit, investitorët e huaj apo kompanitë në det të hapur mund të mbajë 100% aksioneve të kapitalit në një kompani nigerian. megjithatë, Subjektet në det të hapur të cilët dëshirojnë për të ngritur operacionet e biznesit në Nigeri janë të nevojshme për të marrë përfshirjen e filialit të tyre nigerian si një entitet i veçantë në Nigeri për këtë qëllim. Nëpërmjet një fuqi e avokatit, Ne mund t'ju ndihmojnë në përfshirjen e filialit tuaj dhe të bëjë hyrjen në Nigeri rrugën e drejtë.
Çfarë të bëjë tjetër?
Ne jemi një firmë Nigerian biznesi ligjit, ne do të jetë i gatshëm për të ju ndihmuar për të lundruar të gjitha aspektet e emigracionit, i korporatës, legal, pajtueshmërisë rregullatore dhe çështjet e due diligence. Thjesht na arrijnë në telefon ose WhatsApp në +234-803-979-5959 ose +234-818-701-9206. Email: lexartifexllp@lexatifexllp.com. Vizitoni faqen tonë të internetit për të mësuar më tej se si ne mund të jetë ndihmë në www.lexartifexllp.com
Trade lex Artifex LLP-së & Grupi Këshillimor i Investimeve

 

Nigerian Business Law Firm