Debt Recovery Lawyers in Nigeria If you are doing business in or with Nigeria and involved in credit transactions, dhe ju jeni ballafaquar me një situatë ku klienti juaj / klient bëhet një debitori dhe refuzon për të zgjidhur faturat e tij, then you need a debt collection attorney in Nigeria that will work swiftly and vigorously to assert your legal rights and recover your money. Lex Artifex LLP, një zyrë ligj mbledhjen e borxhit mbledh borxhin kudo në Nigeri. The office is dedicated to providing creditors with the highest quality legal counsel and representation available in order to recover overdue debts. We are experienced in creditor's rights prosecuting, garnishments, akuzuar urdhra, attachment, ekzekutimi i pronës, trustee's sales, Foreclosures, gjykimet, mbledhja gjykimi, zbutje e vendimeve të huaja, and creditor's issues in insolvency cases. Merrni përparësi të çmimet tona paparashikuara shkojnë nga 5% - 50% në varësi të llojit të mbledhjes dhe shumës së kërkesës. për çështje gjyqësore, Ne ngarkuar një 5% non-contingent suit fee to apply against our contingent rates.  Flat rates are also available on request. Lex Artifex LLP mbledh llogaritë për prodhuesit, tregtarët me shumicë dhe kompanitë e shërbimit, bankat, mbajtësit e kartës së kreditit, etj. Ne jemi një firmë ligjore me aftësinë për të bëj gjyq me dikë llogaritë në të gjithë sistemin ligjor nigerian. grumbullimit të avokatët tanë janë profesionistë shumë të përkushtuar dhe specialist. Ne përpiqemi që të jetë shumë më të mirë që ne ndoshta mund të jetë dhe do të shërbejë për të ofruar llojin e rezultateve që do të ju mbajë si një klient i kënaqur. Për të mësuar më shumë në lidhje me shërbimin e mbledhjes së borxheve Lex Artifex LLP, ju lutem kontaktoni një anëtar të ekipit tonë të drejtpërdrejtë ose email lexartifexllp@lexartifexllp.com. Avokatët janë të aftë në gjuhën angleze dhe të punojnë me jo-anglisht folëse klientët përmes përkthyesve të gjuhës. Commercial Debt Rimëkëmbjes Practice Group Lex Artifex LLP-së

Borxhi Rimëkëmbjes Avokatët në Nigeri

Nëse jeni duke bërë biznes në ose me Nigeri dhe të përfshirë në transaksionet e kredisë, dhe ju jeni ballafaquar me një situatë ku klienti juaj / klient bëhet një debitori dhe refuzon për të zgjidhur faturat e tij, atëherë ju keni nevojë për një Avokatët shërim borxhit në Nigeri që do të punojnë me shpejtësi dhe fuqishëm për të mbrojtur të drejtat tuaja ligjore dhe të shërohen paratë tuaja.
Lex Artifex LLP, një zyrë ligj mbledhjen e borxhit mbledh borxhin kudo në Nigeri. The office is dedicated to providing creditors with the highest quality legal counsel and representation available in order to recover overdue debts.
Ne jemi me përvojë në ndjekjen e të drejtave të kreditorit, garnishments, akuzuar urdhra, attachment, ekzekutimi i pronës, shitjes administrues i besuar i, Foreclosures, gjykimet, mbledhja gjykimi, zbutje e vendimeve të huaja, Çështjet dhe kreditorit në rastet e falimentimit.
Merrni përparësi të çmimet tona paparashikuara shkojnë nga 5% – 50% në varësi të llojit të mbledhjes dhe shumës së kërkesës. për çështje gjyqësore, Ne ngarkuar një 5% non-contingent suit fee to apply against our contingent rates. Flat rates are also available on request.
Lex Artifex LLP mbledh llogaritë për prodhuesit, tregtarët me shumicë dhe kompanitë e shërbimit, bankat, mbajtësit e kartës së kreditit, etj.
Ne jemi një firmë ligjore me aftësinë për të bëj gjyq me dikë llogaritë në të gjithë sistemin ligjor nigerian. grumbullimit të avokatët tanë janë profesionistë shumë të përkushtuar dhe specialist.
Ne përpiqemi që të jetë shumë më të mirë që ne ndoshta mund të jetë dhe do të shërbejë për të ofruar llojin e rezultateve që do të ju mbajë si një klient i kënaqur.
Për të mësuar më shumë në lidhje me shërbimin e mbledhjes së borxheve Lex Artifex LLP, ju lutem kontaktoni një anëtar të ekipit tonë drejtpërdrejt ose email lexartifexllp@lexartifexllp.com. Avokatët janë të aftë në gjuhën angleze dhe të punojnë me jo-anglisht folëse klientët përmes përkthyesve të gjuhës.
Commercial Debt Rimëkëmbjes Practice Group Lex Artifex LLP-së