Nigeria’s NAFDAC Pre-Shipment Inspection And Testing Agents in India and China NIGERIA’S NAFDAC PRE-SHIPMENT INSPECTION AND TESTING AGENTS IN INDIA AND CHINA The Lex Artifex Law Office has introduced the F&D Helpdesk å bistå enkeltpersoner og selskaper som er involvert i produksjonen, fordeling, eksport og import av regulert mat og medisiner i å møte kravene satt av Nigerias nasjonale kontoret for Food and Drug Administration og kontroll ("NAFDAC"). This publication lists out Nigeria's NAFDAC pre-shipment inspection and testing agents in India and China for the issuance of Clean Reports of Inspection And Analysis (CRIA). S/N NAME OF AGENT COUNTRY ADDRESS TELEPHONE NO. & E-POST 1. Guangzhou Test Technology Consulting Co. Ltd China RM16-20, 15/F, Huagang Business Building, 140 West Zhong Shan Road, Guangzhou 510630, P.R. China Tel: 00986-20-38023050,    00986-20-38023055, 00986-20-38023058 Faks: 00986-20-38023060 E-Mail: test_gz@126.com 2. Shanghai Hanlin Pharmaceutical Ltd China Block C, 15 Gulv, No 58, Nei 1 Plaza, Liuhe Road, Shanghai 200001P.RR. China Email: hanlinlab@163.com; info.cnsha@hanlinlab.com 3. NHU Laboratories China RM1710, ego Science & Technology Building Ingen 555, Wensan Road Hangzhou, Zhejiang-provinsen, China Tel: 0571-88909600 Email: linxy@xznhu.com 4. China Standards Technology Services Ltd China 1-3F, 31 Xizhaosi MidStreet, Dongcheng Dist, Beijing, Kina, 100061 Tel:+86-10-67151811E- Post: csts2000@126.com 5 QCS Labs LLP India 1stFloor, Swami Samartha Niwas 6/4, Chandrodaya Society, Nær Swastik Park, Chembur, Mumbai-400071 Tel: 6508 3829,  Tel / Fax:25293300/25224892e-postl: rwgudal@gmail.com; inspection@qcs.net.in 6 Silis Labs Pvt. Ltd India 301, SHAPATH-3, Antall Gujurat Info Tower 3SHAPATH-3TH-3, Antall GujuratInfo Tower S. G. Hovedvei, Ahmedabad-380 054, Gujarat, India. telefon: +91-79-2684 0046 E-mail: rahul@silislabs.com; silislabs@gmail.com 7 Analytical Control Services Pvt Ltd India Plot.No.73 Raja, Industrial Estate, Mulund, Mumbai , India Tel: 00E-post71038 E-mail: info@acslab.co.in ABOUT LEX ARTIFEX LLP Lex Artifex LLP is the window for manufacturers, eksportører, og distributører av regulerte mat og legemidler som søker lisens i Nigeria og ønsker tilgang til det nigerianske markedet. We are a one-stop shop for legal compliance and due diligence services in Nigeria. We provide clients with legal guidance through every step of the trade process and beyond. To learn more about the Lex Artifex LLP's F&D Helpdesk og hvordan vi kan hjelpe deg, vennligst send en epost: lexartifexllp@lexartifexllp.com; anrop +234.803.979.5959.

Nigerias NAFDAC Pre-forsendelse inspeksjon og testing Agenter i India og Kina

Nigerias NAFDAC PRE-forsendelse inspeksjon og testing agenter i India og Kina

Den Lex Artifex Law Office har innført F&D Helpdesk å bistå enkeltpersoner og selskaper som er involvert i produksjonen, fordeling, eksport og import av regulert mat og medisiner i å møte kravene satt av Nigerias nasjonale kontoret for Food and Drug Administration og kontroll ("NAFDAC"). This publication lists out Nigeria’s NAFDAC pre-shipment inspection and testing agents in India and China for utstedelse av Clean rapporter om inspeksjon og analyse (CRIA).

S / N

NAVN AGENT

LAND

ADRESSE

TELEFON NEI. & E-POST

1.
Guangzhou Test Technology Consulting Co. Ltd
Kina
RM16-20, 15/F, Huagang Business Building, 140 West Zhong Shan Road, Guangzhou 510630, P.R. Kina
Tel: 00986-20-38023050, 00986-20-38023055, 00986-20-38023058
Faks: 00986-20-38023060
E-post: test_gz@126.com
2.
Shanghai Hanlin Pharmaceutical Ltd
Kina
blokk C, 15 Gulv, Nei 58, Nei 1 Plaza, Liuhe Road, Shanghai 200001 P.R. Kina
e-post:
hanlinlab@163.com;
info.cnsha@hanlinlab.com
3.
Nhu Laboratories
Kina
RM1710, ego Science & Technology Building Ingen 555, Wensan Road Hangzhou, Zhejiang-provinsen, Kina
Tel: 0571-88909600
e-post: linxy@xznhu.com
4.
Kina Standards Technology Services Ltd
Kina
1-3F, 31 Xizhaosi MidStreet, Dongcheng Dist, Beijing, Kina, 100061
Tel:+86-10-67151811E-
Post: csts2000@126.com
5
QCS Labs LLP
India
1stFloor, Swami Samartha Niwas 6/4, Chandrodaya Society, Nær Swastik Park, Chembur, Mumbai-400071
Tel: 6508 3829,
Tel / Fax:25293300/25224892
e-post:
rwgudal@gmail.com;
inspection@qcs.net.in
6
Silis Labs Pvt. Ltd
India
301, SHAPATH-3, Antall Gujurat Info Tower 301, SHAPATH-3, Antall GujuratInfo Tower S. G. Hovedvei, Ahmedabad-380 054, Gujarat, India.
telefon: +91-79-2684 0046
E-post:
rahul@silislabs.com;
silislabs@gmail.com
7
Analytisk Control Services Pvt Ltd
India
Plot.No.73 Raja, Industrial Estate, Mulund, Mumbai , India
Tel: 0022/65771038
E-post: info@acslab.co.in

OM LEX ARTIFEX LLP

Lex Artifex LLP er vinduet for produsenter, eksportører, og distributører av regulerte mat og legemidler som søker lisens i Nigeria og ønsker tilgang til det nigerianske markedet. Vi er en one-stop shop for juridiske compliance og due diligence tjenester i Nigeria. We provide clients with legal guidance through every step of the trade process and beyond.
Hvis du vil vite mer om Lex Artifex LLP F&D Helpdesk og hvordan vi kan hjelpe deg, vennligst send en epost: lexartifexllp@lexartifexllp.com; anrop +234.803.979.5959.